Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2015 00:36 - Честита нова 2015 - България е на 7 морета
Автор: gslavova Категория: Политика   
Прочетен: 2481 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Честита нова година на патриоти, непатриоти, абе разни хора.

Имаме новина - България е не на 3, а на 7 морета. Ако се брои разпространението на българи. Или иначе казано, ако президента спре да мечтае да върне българите в България (стар трик на Костов да прилъже млади и образовани наивници да дойдат обратно в безработието и гешефтарницата, за да може да ги използва без пари за лични цели!). Та и Президента-Капиталец се размечтал в речта си за смаляване на България. А не става такаа.

Защото българина винаги оцелява, И тази нова година се вижда, че умее да оцелява въпреки правителство, президентски мечти и измамниците на прехода. Погледнете бебешката география:

- Средиземно море - превзето от българи. Първото бебе за 2015-е година в Кипър е българче. И още "Младата майка Теодора бе много развълнувана и щастлива, макар и малко уморена. Преди 7 години тя е очаквала бебе, но за съжаление го е загубила в седмия месец от бремеността си. Тогава е решила да напусне България в търсене на по-добро бъдеще." Значи Средиземно море е наше. И миналата година първото кипърско бебе беше българче. Очакваме подобни новини от Италия, Испания или Португалия.

Като се погледне последното писано от печата, че българката Теодора се опитала преди време, но не е успяла да роди дете в България, идва естественото за страната ни "През изминалата 2014 година се родиха рекордно малко бебета. Това показва информационната система на ражданията към Здравното министерство." Браво на здравното министерство за данните - бързо ги извадиха, Да има над какво да мислят (ако изобщо мислят) българските политици докато си дояждат кифтетата от новогодишната трапеза.

Иначе в България веселбата е пълна с тези бебета. "Две бебета са родени в МБАЛ-Шумен в сутрешните часове на 1 януари. От Родилното отделение съобщиха, че в 5.30 часа е проплакало момченце, с тегло 3,150 кг и височина 50 см. Новороденото е второ за майката, която е от село Изгрев, съобщава "Фокус".

В 6.50 часа е родено второ бебе. То е момиченце, с тегло 3,750 кг и височина 52 см. Детето е първо за майката, която е на 14 години от Върбица. Бебетата са родени под грижите на д-р Антонов и акушерка Живка Петрова.

Последното бебе за 2014 година, родено в МБАЛ-Шумен е момче, дошло на бял свят в 16,05 часа на 31 декември. Майката е 16-годишна от Шумен.

Момиче е първото бебе за 2015 година, родено в МБАЛ-Разград. По информация от Родилното отделение то е проплакало в 11.40 часа на 1 януари. Момиченцето е с тегло 3,200 кг и е 50 см. Новороденото е първо дете за майката, която е на 20 години от с. Стражец. Близнаци са последните бебета за 2014 г. родени в МБАЛ-Разград. Бебета са проплакали на 30 декември.

Две момиченца са първите бебета за 2015 г., родени в МБАЛ-Тутракан. Първата малка дама е проплакала в 1,55 часа. Тя е с тегло 3,300 кг и е 50 см. Майката е на 28 години от Русе. Втората родилка е от Тутракан, на 25 години. Родила е в 6,05 часа със секцио. Момиченцето е с тегло 2,800 кг и е 47 см. Последното бебе за 2014 г е родено в 21,40 часа на 30 декември. То е момче.

Никола се нарича последното бебе за 2014 г родено в МБАЛ-Силистра. Д-р Румяна Манева, завеждащ отделението по Неонатология съобщи, че момченцето е проплакало в 20.00 часа на 31 декември. То е второ за 40-годишната Надежда Тодорова, за която първото раждане е било преди 17 години. Бебето и майката са в добро състояние. Момченцето е с тегло 3 кг и е 51 см. На 30 декември са проплакали общо четири новородени. До този час на 1 януари в МБАЛ-Силистра няма раждания.

Последното бебе за 2014 г., родено в МБАЛ-Търговище, е момиче. То е проплакало в 16.30 часа на 31 декември. Новороденото е с тегло 3,800 кг. Майката е на 31 години от Лозница. Все още няма раждане за 2015 година."

В Шумен майката е малолетна, в Силистра и Търговище пък бебета се раждат вече сигурно веднъж на година! А в Бургас имаме другият български бебешки феномен - циганките раждат не само малки, но и серийно и безотговорно и не им се занимава с гледане на деца, независимо от фертилността им. "Майката на първото бебе, проплакало в бургаската МБАЛ за 2015 година, избяга часове, след като роди дъщеричката си Иванка. Шефът на родилно отделение д-р Антонио Душепеев каза, че болницата ще има административни грижи за детето, то ще остане под наблюдение на неонатолозите, за да се даде време за евентуална възможност майката Катя да разсъди и да се върне". "Катя е от Средец, тя е от цигански произход. Зарязала е бебенцето си като си е тръгнала от болницата."

Катето от Бургас, ако не я поведат ченгетата обратно няма да се върне да си прибере Иванка. От друга страна Иванка като по-тъмничко и нежелано за осиновяване от български родители бебе, има шанса да бъде осиновено на някое от 7те морета. И да допълни географското разнообразие на популацията от български или родени в България деца по света.

За да могат после президент и подобни политици да призовават и мечтаят българите да се връщат на тясно, безработно, мизерно и глупаво в хилядолетната си родина. 

Всъщност вече се сбъдна старата националистическа мечта - България на много морета, даже повече от 3. Ама с двайсетгодишните усилия на политици и обикновени костюмирани крадци така успешно разселиха българите по света, че те даже не си раждат децата в България, а по чужду земи, а колкото бебчета се родят в България са с тенденция и те да бъдат оставяни за осиновяване по света някъде! 
Е - на 7 морета сме вече българите. Само дето децата не знаят ако ги питат "Де е България". А политиците ни и олигарсите дето направиха това знаят ли?






Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gslavova - И Пловдив се отчете
05.01.2015 05:30
"Децата, родени в Новогодишната нощ, явно нямат късмет с родителите. Момиченце и момченце са изоставени от майките си в Пловдив, съобщиха от Областната болница. Четири са общо новородените, които очакват приемни семейства или осиновители." - www.plovdivmedia.com
Айде деца, да сте ми живи и здрави и да растете някъде по Швеция или Дания - там ще сте по-бели от увеличаващото се "местно колониално" население!
цитирай
2. gslavova - Алоу - знаковите бебета, какъв е знака
05.01.2015 15:29
Знаковите бебета на 2014 и 2015 - циганчета и изоставени от майките си - ашколсун, евалата на българските политици и демографската им политика - разцепиха мрака и този път!
"Първото бебе за новата година, както и последното за 2014-а са изоставени от майките, съобщи директорът на МБАЛ-Пазарджик д-р Васил Вълчев. Майката на последното бебе за миналата година, което е момче, е на 32 години, от ромски произход и живее в Пещера.
21-годишна ромка от септемврийското село Бошуля пък е майка на бебе 2015-а. Момиченцето е проплакало в първите часове на новата година и въпреки че е първо дете, жената категорично е заявила, че се отказва от родителство.

Д-р Вълчев уточни, че и двете бебета са в отлично здравословно състояние. Вече е уведомен отдел „Закрила на детето” в Пазарджик. Очаква се първоначално децата да постъпят в приемни семейства, а след това да бъдат осиновени. "
Отиват и те към 7те морета. Етнически българи не обичат да осиновяват циганчета! Значи ще са "задморски българчета".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gslavova
Категория: Бизнес
Прочетен: 259137
Постинги: 102
Коментари: 108
Гласове: 150
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930