Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.10.2013 00:36 - Относно бежанците и правата на българите в страните, откъдето приемаме бежанци!
Автор: gslavova Категория: Политика   
Прочетен: 1058 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Нека да алармирам нещо, което не позволяват да се знае от обикновеният български гражданин. Ние вече приемаме хиляди хора от какви ли не азиатски и африкански страни. Даже ще се стараем да си ги вписваме в ЕСГРАОНА. За издаване на паспорти (български) да не споменаваме изобщо.

Знаете ли какво биха направили с мен или вас (които сте български граждани, ако отидете на границата на една от държавите, от които толкова щедро приемаме бежанци?

Не знаете, но е унизително за всички, които се наричаме българи - защото по света ни третират по-зле от бягащи от военен конфликт.

Ако вие пътувате, с нещастният си български паспорт по света, РОДИНАТА/ПРАВИТЕЛСТВОТО ни не са се погрижили да има международна конвенция за издаване визи за българи директно на летището (както се прави за всички други страни от Европейският съюз, за страните от бивша Югославия, САЩ и други), а българският гражданин се арестува и депортира като престъпник обратно в България!!! Това за всички страни от Африка, от които иначе сега щедро сме приели бежанци! А ако решиш да си вземев виза, като българин ти я издават на цена - 3 пъти по-висока от тази, ако си жител на Великобритания, например, или САЩ (в абсолютни, приравнени към долара стойности). Искат ти много повече документи, отколкото на всички останали жители на Европейският съюз, и после, за всеки случай, попълваш писмо, че все пак си поел риска да пътуваш за коя да е от страните там (откъдето вземаме бежанци, ама без да има война или нещо друго критично - просто приемаме някакви тълпи от хора с неизвестни занимания и образование!!!).

ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВА БЕЗУМНАТА ДИСКРИМИНАЦИЯ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ПО СВЕТА. КАКВО ТОЛКОВА СМЕ НАПРАВИЛИ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО СИ, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТ БЕЗУМНИТЕ ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД БЪЛГАРИ ВЪТРЕ И ИЗВЪН СТРАНАТА НИ, САМО ЗАЩОТО СМЕ ОСТАНАЛИ ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ? 



Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gslavova
Категория: Бизнес
Прочетен: 259259
Постинги: 102
Коментари: 108
Гласове: 150
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930